Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Nový český projekt KoloNaOperák rozšiřuje možnosti ekologické mobility (TZ)

Novinka na českém trhu nabízí firmám možnost pořízení kol a elektrokol metodou operativního leasingu

Praha, 14.dubna 2020 – Zpřístupnit kvalitní značková kola a elektrokola firmám a dalším subjektům a podpořit tak ekologickou mikromobilitu – to je cílem nového startupového projektu KoloNaOperák, který nabízí kola a elektrokola na operativní leasing. Firmy mají možnost poskytnout svým zaměstnancům pohodlný a zároveň ekologický způsob cesty do práce s minimálními finančními náklady a starostmi o údržbu.

Ve střední Evropě je KoloNaOperák prvním projektem, který na operativní leasing nabízí klientům kola a elektrokola. „Lidé si na leasing běžně pořizují auta, není tedy důvod, proč by to takto nemohlo fungovat i s koly,“ vysvětluje zakladatel a majitel projektu Michal Bařina. „Klient si na našem e-shopu vybere typ kola a značku, která se mu líbí, a o vše ostatní, včetně dodávky, servisu a zabezpečení, se postaráme my,“ dodává. V ceně operativního leasingu je jak samotné elektrokolo, tak i jeho pojištění proti krádeži nebo poškození, kompletní servis, mobilní aplikace a inteligentní nabíjecí stojan.

„Hlavní výhodou pořízení kola a elektrokola na operativní leasing je to, že zákazník má neustále přístup k nejnovějším modelům. Vzhledem k tomu, jak rychle se trh s koly a elektrokoly vyvíjí, je zbytečné investovat vysoké částky do koupě modelu, který bude během pár let zastaralý“ říká Bařina. Služby KoloNaOperák mohou využít především firmy jako atraktivní zaměstnanecký benefit, kterým svým zaměstnancům usnadní cestu do práce a zároveň jim nabídnou ekologický a pohodlný způsob dopravy. Projekt se však zaměřuje také na hotely, půjčovny kol a sportovní střediska, která hledají způsob jak rozšířit svou nabídku aktivit pro zákazníky. Těm KoloNaOperák poskytne kompletní flotilu elektrokol včetně servisu a dalších služeb.

Kolo si mohou lidé objednat na nově spuštěném e-shopu firmy na stránkách Kolonaoperak.cz. Vybírat si mohou z mnoha typů a druhů kol a elektrokol, nechybí zde prestižní značky siliničních, horských či městských modelů. V portfoliu máme značky jako Bianchi, Ghost, Festka, KTM, Rockmachine a další. Nabídka umožňuje filtrovat mezi typem kola, značkou i výší splátky. KoloNaOperák rovněž spolupracuje s více jak s 30 největšími obchody s jízdními koly v České republice, kde je rovněž toto unikátní služba nabízena.

Součástí projektu KoloNaOperák.cz je také cyklistický web Kolotipy.cz. Ten byl opětovně spuštěn v novém kabátě a jeho provozovateli se stali Daniel Dočekal a Michal Bařina.  Web nabídne čtenářům užitečné rady kam s kolem vyrazit, jak se na jízdu vybavit, řadu tipů a triků pro samotnou jízdu a informace o nových trendech ze světa elektromobility a mikromobility.