Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Ebike Partners otevřelo v Příbrami svou první prodejnu a e-shop s elektrokoly (TZ)

Praha/Příbram 9. března 2021 – Pod značkou Ebike Partners byla v Příbrami otevřena nová designová prodejna a e-shop s elektrokoly. Na prodejní ploše více jak 500 m2 nabízí k odběru desítky špičkových elektrokol od více než šesti světových značek a další stovky nabízí na e-shopu.

Unikátní koncept propojuje prodejnu specializovanou na elektrokola špičkových světových značek s online prodejem formou e-shopu. Současně je propojen s KoloNaOperak, která jako jediná společnost  v ČR umožňuje firmám a podnikatelům  pořízení kol formou operativního leasingu. Pro firmy je připraveno i kompletní poradenství pro nákup služebních kol, nabídka speciálních nabíjecích stojanů, mobilní aplikace pro správu flotil, GPS řešení a další. V dubnu  bude otevřena speciální eventová divize, která bude nabízet B2B klientům komplexní realizace akcí na klíč.

Kamenná prodejna Ebike Partners v Příbrami  je obklopena nádhernou přírodou plnou cyklostezek a je vzdálená jen pár minut od vstupu do jedné z nejrychleji se rozvíjejících turistických destinací v Čechách – Vojenského újezdu Brdy: zde Vás čeká více než 450 kilometrů tras plných krásných panoramat a výletních cílů, jako jsou Padrťské rybníky, brdské hřebeny, zřícenina hradu Válek, Lovecký zámeček Tři trubky a mnoho dalších.

Prodejna (najdete ji na adrese Evropská 125, 261 01 Příbram, otevřeno od pondělí do pátku, dle platných koronavirových omezení)  je první z připravované série, další se chystá v severních Čechách.

Elektrokola jsou dodávána kompletně složená a seřízená a je možné je okamžitě začít používat. Kurýr je doručí kamkoliv podle dohody (v rámci České republiky). Na prodejně i e-shopu je k dispozici i cyklistické příslušenství.

Zájemci o elektrokola mohou využít zákaznickou linku či osobní návštěvu v Příbrami. Zkušení jezdci i mechanici poradí s výběrem, na místě je pak možné i odzkoušení. Návody, tipy a triky a další pomoc nabízí Ebike Partners i prostřednictvím projektu KoloTipy.cz

Základní fotografie nové prodejny najdete na www.ebikepartners.cz/o-nas/

O Ebike Partners

Ebike Partners je projektem příznivců elektrokol, kteří se rozhodli své dlouholeté podnikatelské zkušenosti v oblasti obchodu, financí i marketingu využít při výstavbě unikátního specializovaného obchodu s elektrokoly. Stejná skupina podnikatelů  je zároveň majitelem výše zmíněné společnosti  KoloNaOperak.