Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Bikero šlape do pedálů i v době pandemie (TZ)

Bikero dokázalo na počátku koronakrize zareagovat propagací nadstandardního prozákaznického přístupu. V letošním roce pak, krizi navzdory, otevřela jednička na tuzemském trhu s cyklistickým a sportovním vybavením třetí kamennou prodejnu v BB Centru na Praze 4 a rozhlíží se po čtvrté.

Již v červnu loňského roku ohlásil ředitel bikero.cz Martin Kudrna enormní obraty, a to i přes vládní uzavření prodejen. Mohla za to nejen vyšší poptávka po kolech, ale také smělá strategie firmy. V průběhu loňského roku, kdy se většina inzerentů spíše stahovala, bikero investovalo do masivní reklamní kampaně, ve které vyzdvihlo službu, kterou nabízelo již před krizí. „Propagujeme službu bikero kurýr, kdy vám náš kurýr doveze smontované a seřízené kolo až domů. Většina e-shopů s koly totiž zákazníkům zboží odesílá rozložené v krabici, bez jakéhokoliv seřízení. My samotnou montáž a seřízení považujeme za velmi důležitou, a proto našim zákazníkům poskytujeme službu srovnatelnou s běžnou kamennou prodejnou, a to nejen v rámci aktuální situace,“ vysvětluje Kudrna. Firmu tak koronavirus nezbrzdil a do pedálů šlape dál.

Důkazem je již třetí kamenná pobočka, kterou bikero otevřelo v březnu. Zákazníci ji najdou v multifunkčním areálu BB Centra na Praze 4. Potěší snadnou dostupností ze zastávek MHD Vyskočilova a Brumlovka, ale i dostatkem parkovacích míst v podzemních garážích či na venkovním parkovišti. 

Zákazníci si zde užijí pohodlné nakupování v moderních prostorách. Kromě profesionálního a přátelského personálu na ně čeká široký výběr kol, doplňků a servis kol. „Našim cílem je dostat kvalitní cyklistiku víc mezi lidi, a proto chceme být zákazníkům s našimi službami stále blíž. Prodejnu jsme otevřeli zatím ve formě výdejny. Jakmile se změní situace a vládní nařízení, jsme připraveni otevřít ji jako plnohodnotný obchod. Novou prodejnou v BB Centru však nekončíme. V letošním roce bychom rádi otevřeli další dvě prodejny a nyní intenzivně hledáme nové prostory, příp. i již zavedené cykloprodejny pro převzetí,“ přibližuje další plány bikera Martin Kudrna.

Až to okolnosti dovolí, bude prodejna v BB Centru vítat své zákazníky od pondělí do pátku od 10:00 do 19:00 hodin, v sobotu pak od 10:00 do 15. hodiny. Do té doby fungují kamenné provozovny v režimu výdejen zboží objednaného přes internet. Plně k dispozici je také servis jízdních kol, na který je však nutné objednat se předem.