Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

POZVÁNKA: Testovací dny elektrokol Rock Machine a Haibike v Ebike Partners v Příbrami

V sobotu 22. května od 10:00 do 17:00 se konají testovací dny elektrokol Rock Machine a Habike v nedávno otevřené prodejně Ebike Partners na Evropské 125 v Příbrami. Přichystáno bude více jak dvacet elektrokol na vyzkoušení a otevřena bude i  zbrusu nová showroom Rock Machine v prvním patře.

Zdarma můžete ochutnat špičkovou brazilskou kávu a koláče z vyhlášeného pekařství. 

Další program i s menším občerstvením zajišťuje Toyota Dolák, největší dealerství Toyota v ČR s dvacetiletou historií. Zkušený tým profesionálů 22. května poradí, jaký model nejspolehlivější značky vozů na světě si pořídit. Přímo na místě si budete moci vozy prohlédnout, vyzkoušet a dohodnout i testovací jízdu. 

Dalším partnerem je škola smyku Max Cars s polygonem nedaleko Příbrami, kde lze domluvit školení bezpečné jízdy s odpočty 3 trestných bodů, jízdy ve špičkovém voze Ferrari 488 Spider, na terénních čtyřkolkách či off-road s Hummer H2. 

Desítky elektrokol v prodejně si můžete ihned koupit.. Zájemcům poradí zkušení e-bajkeři. Elektrokola jsou skladem, řadu modelů připravených k okamžitému odběru či dodání kamkoliv po Česku. Od těch z roku 2020 až po nejnovější modely roku 2021. 

Nezapomeňte si tedy do kalendáře dát sobotu 22. května. Od 10:00 do 17:00 na adrese Evropská 125, Příbram

Moderní prodejna a servis kol i elektrokol 

Ebike Partners je projektem příznivců elektrokol, kteří se rozhodli své dlouholeté podnikatelské zkušenosti v oblasti obchodu, financí i marketingu využít při výstavbě unikátního specializovaného obchodu s elektrokoly.

Na prodejní ploše 500 m2 naleznete desítky špičkových elektrokol od světových značek. Další stovky kol nabízí na eshopu. 

Elektrokola Ghost, Haibike, KTM, Lapierre, Raymon, Rock Machine a Winora si můžete na místě prohlédnout, vyzkoušet, koupit a odvézt. Včetně příslušenství pro kola i elektrokola od renomovaných značek. Ebike Partners zajišťuje i kompletní servis kol a elektrokol a postaráme se i o operativní leasing kol či pojištění kol

Kamenná prodejna EBIKE PARTNERS je obklopena nádhernou přírodou plnou cyklostezek a je vzdálená jen pár minut od vstupu do jedné z nejrychleji se rozvíjejících turistických destinací v Čechách – Vojenského újezdu Brdy, 

Pokud k přijedete hybridem či elektroautem, můžete ho po celou dobu pobytu nabíjet zdarma !