Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Prémiové a extrémní koloběžky Kaabo oficiálně vstupují na český trh (TZ)

Česká republika, Praha – 21. července 2021 – elem6, s. r. o., distributor chytrých lifestylových produktů, zařadil do svého portfolia a představuje prémiové elektrické koloběžky Kaabo [kábo], které tímto oficiálně vstupují na český trh. Jedná se o předního světového výrobce koloběžek, který pokračuje v úspěšné expanzi napříč kontinenty. Kaabo posouvá oblast inteligentní přepravy ve městě i v terénu na zcela novou úroveň, přináší svět inovací, kde se každý kilometr jízdy proměňuje v čisté potěšení z pohybu, akcelerace a zábavy.

Jejich exklusivní předprodej za ceny se slevou až 10 000 Kč nebo se splátkami bez navýšení byl právě zahájen na e-shopu Mobil Pohotovost: https://www.mp.cz/kolobezky-kaabo.

Koloběžky Kaabo jsou, oproti menším strojům, co jsou běžně vidět na silnicích, plnohodnotným dopravním prostředkem na středně dlouhé vzdálenosti po městě a mohou s přehledem u mnohých uživatelů nahradit např. kolo nebo stávající motorové skútry.

Výhody jsou v tomto směru jednoznačné, na rozdíl od skútrů jsou téměř bezúdržbové. Také se nemusíte bát zlodějů, protože si ji vezmete výtahem do kanceláře, kde si ji nabijete z běžné 230V sítě. Lze si ji dát jednoduše do kufru auta a vzít si ji na výlet, protože s ní můžete legálně jezdit i v přírodě.

Koloběžky Kaabo jsou právem považovány za jedny z nejlepších na světě, o čemž svědčí reálná data z řady testů zahraničních organizací. Výhodou pro české zákazníky je nyní přítomnost oficiálního zastoupení, které zaručuje úpravu jednotlivých modelů pro provoz v ČR. Obdobně jako u kol či automobilů také zajišťuje odpovídající servis na úrovni výrobce, včetně dostupnosti originálních náhradních dílů, které u konkurence i v dnešní době stále nejsou samozřejmostí.

JEDNOTLIVÉ MODELY

Celé portfolio startuje s dvojicí výkonných elektrických koloběžek Skywalker, na kterou navazuje hlavní řada Mantis a uzavírá ji extrémní Wolf King+.

Řada SkyWalker – Pro lehké cestování městkou džunglí 

Řada Kaabo Skywalker otevírá brány do světa inteligentní přepravy. Modely 8H a 10H s výkonem 500 W resp. 800 W, jsou skvělými společníky do města. Ve srovnání s konkurencí se ale rozhodně nejedná o žádné low-endy, spíše bychom modely této řady mohli charakterizovat jako entry level. Skywalker 10H je o něco robustnější, výkonnější a na jedno nabití urazí až 65 kilometrů. To je vzdálenost, která vystačí pro všechna česká města! Je-li vaším rajónem městská džungle, budete v ní králem, protože tam, kde ostatní koloběžky narážejí na své limity, Kaabo začíná.

Cena: od 19 990 Kč

Mantis – Vítěz celosvětových testů a dravec do přírody

Během jízdy na koloběžkách řady Kaabo Mantis se země začne otáčet rychleji. Tady už se každá vaše cesta promění v zážitek, během kterého poznáte skutečnou esenci volného pohybu. Spojení z bodu A do bodu B se tak stane úžasným dobrodružstvím, které umocní skvělé odpružení a výkon 800 W. Vrcholem řady je vylepšená elektrická koloběžka Mantis se dvěma 1000W motory. To už je pořádná jízda s bestiální akcelerací a teoretickou „maximálkou“ 60 km/h. Benefitem řady Mantis je robustnost, přitom je stále možné oba typy přenášet. 800W model váží pouhých 24 kg, výkonnější pak 30 kg. V této váhové kategorii tak jde o vůbec nejvýkonnější koloběžku na trhu. A dojezd? Až 75 kilometrů.

Cena: od 32 990 Kč

Wolf Warrior a King – Trhač asfaltu i emocí

Pokud chcete víc a peklo je pro vás nudnou procházkou, přichází „koloběžka“ Kaabo Wolf Warrior. Jen na ní si do sytosti užijete extrémy až na doraz. Adrenalin, strach i respekt vás bude provázet na každém metru asfaltu, dlažbě, štěrku či rozbahněných polních cestách. Nebudete se muset omezovat vůbec ničím. Koloběžka díky parádním offroadovým pneumatikám skvěle zvládá lesní cesty a v akceleraci si podá jakékoliv elektrokolo.

Odpružení koloběžky je na úrovni motokrosové mašiny a stejně kvalitně je zpracována i přední vidlice. Za tím vším stojí dva motory o výkonu 1200 W, které v kombinaci s Turbo režimem zvládnou dodat i chvilkové maximum až 5400 W. Opravdovým luxusem je pak osvětlení, které dokáže noc proměnit v den. Třešničku na dortu představuje Kaaboo Wolf King+, jeho bestiální vybavení o výkonu 2 x 1500 W už musí kočírovat brzdy s ABS. Poznáte jej nejen díky brutálnímu zrychlení, ale především podle zlatého laku. Koloběžky Wolf Warrior a Wolf King+ zvládnou leccos, zatížit je můžete dokonce až 120, resp. 150 kilogramy, takže ani velcí chlapi nezůstanou ochuzeni o výjimečné dobrodružství na dvou kolech.

Cena: od 54 990 Kč

LEGISLATIVA

Koloběžky Kaabo do výkonu 1000 W určené pro český trh mají v souladu s legislativou softwarový omezovač rychlosti na 25 km/h. Že jde o nevýhodu? Rozhodně ne. Dochází tak k výrazné úspoře energie, prodloužení životnosti baterií i ke zvýšení dojezdové vzdálenosti. Ostatní modely s vyšším výkonem rychlostní omezení mít nebudou a jsou určeny pro jízdu mimo pozemní komunikace, primárně tedy do terénu. Ale dost řečí, zábava na dvou kolech už čeká.

Oficiální web – http://kaabo-official.cz/

Oficiální e-shop – http://eshop.kaabo-official.cz/

O společnosti Kaabo

Společnost Kaabo vznikla v roce 2013 s jasným cílem, kterým nebylo nic menšího než vybudování značky symbolizující pokrok v oblasti individuální přepravy. Tým vývojářů z celého světa stojí za neustálými inovacemi, neotřelými postupy a splnění cíle pro ně znamená jen nový začátek. Budoucnost je tak pro Kaabo vzrušující výzvou.