Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Depo na Praze Florenci končit nebude. TSK se již proti rozhodnutí stavebního úřadu odvolala


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /data/www/25372/kolotipy_cz/www/wp-content/themes/mission-news/functions.php on line 357

Mírné pošťuchování mezi Prahou 8 a Magistrátem v otázce kolaudace/povolení provozu cyklodepa na Florenci se aktuálně projevilo vydáním rozhodnutí o odstranění černé stavby (podrobněji v Cyklodepo na Florenci končí. Černá stavba musí být okamžitě odstraněna.). 

Vyjádření Magistrátu: 

Depo nekončí ani končit nebude. TSK se už proti rozhodnutí stavebního úřadu odvolala. Stále máme zákonné možnosti, jak postupovat. Je to celé o nedorozumění a lidské chybě, která vedla k této komplikaci. Úřad měl v komunikaci se stavebním úřadem postupovat proaktivněji a dříve. To se nestalo a zajistíme, aby se taková věc již neopakovala.

S provozem depa jsme spokojeni, depo je oblíbené a je třeba jej rozšířit a zajistit obsluhujícímu personálu větší komfort. Proto jsme již před časem začali připravovat dokumentaci pro stavební řízení k rozšíření depa, které by formálně napravilo i současnou situaci a vzniklé nedorozumění

Dodatek

Snad bude možné později vše uzavřít s “konec dobrý, všechno dobré”. Depo pro nákladní kola na Florenci je užitečná aktivita.